Akuuttihoitopäivät 2018

Seinäjoelta alkunsa saanut ja toistamiseen merellä järjestetty Akuuttihoitopäivät tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa ensihoidon valtakunnallisena koulutus- ja verkostoitumisfoorumina sekä saavuttanut laajaa huomiota myös valtakunnallisessa mediassa.

Akuuttihoitopäivät on tulossa taas ja opintopäivät järjestetään tänä vuonna Hämeenlinnan Aulangon kauniissa maisemissa. Kylpylähotelli Aulanko tarjoaa loistavat puitteet opintopäiville sekä tuotenäyttelylle.

Akuuttihoitopäivien luennoitsijat edustavat maamme ajankohtaisinta akuuttihoidon huippuosaamista ja tästä periaatteesta tulemme pitämän kiinni myös vastaisuudessakin. Opintopäivien luentoja ja tuotenäyttelyä varten on varattu Aulanko Areena. Samassa tilassa toteutetaan myös kahvitukset.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös ensihoidon SM-kisat, joissa tänä vuonna on huikea rahapalkinto (1500 euroa). Ensihoidon SM-kisoissa kilpaillaan kolmen hengen joukkueissa ja kisa sopii kaikentasoisille ensihoidossa työskenteleville ammattilaisille. Perjantaina SM-kisojen karsinnat suoritetaan päivän aikana ja finaali ratkotaan perjantai-iltana. Tänä vuonna joukkueeksi voi ilmoittautua 1 joukkue/organisaatio.

Pidämme kiinni myös tänä vuonna perinteisestä iltajuhlastamme ruokailuineen ja iltabileistä, joissa on mahdollisuus verkostoitua ja nauttia mahtavista esiintyjistä.

Tapahtuma Akuuttihoitopäivät 2018

Ajankohta: 25.05.-26.05.2018

Paikka: Aulanko Areena, Hämeenlinna

www.akuuttihoitopaivat.net